Kennelblogg

 

IGP träning

11.02.2020

Nu har Swechamps Angelo och Swechamps Arrow från A-kullen påbörjat sin utbildning inom IGP, ska bli så kul att följa deras utveckling!

Idag har Swechamps Ace och hans fantastiska ägare haft en strålande dag på Sunne BK, Ace debuterade i rallylydnad och med sig hem fick de 2x kvalificerande resultat med 81 poäng i första rundan och 89 poäng i andra rundan. Stort grattis till er båda!

Idag var Alba och Swechamps Aurora på utställning i Högbo bruk (Gävle), en väldigt rolig utställning då förhållandevis många VEOs deltog, på plats var Easy, Egon, Maya, Alba och Swechamps Aurora. Något kylig dag men vi klarade oss från regnet och fick några riktigt bra resultat, Aurora fick i juniorklassen Excellent och en första placering och...

Swchamps Ace har påbörjat en kurs i rallylydnad med sin ägare, dessa bilder är från deras andra tillfälle på kursen och han får mycket beröm från kursledaren då han är så pass följsam. Ska bli spännande att följa deras fortsatta träning mot tävling!

Swechamps Aurora levererade fina resultat i helgen under den nationella utställningen i Eskilstuna, hon kom hem med följande resultat: 1:a, Excellent, CK, CERT, BIR, underbart att se att hon verkligen trivs i ringen och fokuserar ordentligt trots att hon är så ung.

Idag briljerade Aurora i ringen och fick följande resultat: 1:a, Excellent, CK, CERT och BIM, så stolt över denna lilla 10 månaders tiken, så lättsam och glädjen strålar om henne i allt hon gör, verkligen ett ämne för framtiden!

Under Nordic Dog Show I Ransäter deltog 4 VEO:s varav två från A-kullen, Aurora och Ace och två bröder till A-kullens pappa. Rolig dag, däremot var vädret emot oss, 32 grader i skuggan och strålande sol gjorde att både människor och hundar blev väldigt låga. Trots detta blev Aurora 1:a med Excellent och BIR Junior. För Ace blev det väldigt...

Hemkomna efter en otroligt rolig helg kan vi konstatera att även denna gång blev det succé, alla tre fick CK (certifikatkvalitet) och Alba fick sitt andra certifikat, en liten kommentar om vikten blev det men det visste jag om sedan tidigare, hon går på bantningsfoder och kör intervallträning vilket gjort att hon gått ner något kilo redan men för...

© 2018 SWECHAMPS kennel. Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!