Låt oss presentera oss

Om vår kennel


Kennel Swechamps drivs till störst del av Isabella Fröström, Isabella har så länge hon kan minnas älskat hundar och började redan tidigt med att träna lydnad men hon började även att intressera sig av spår och skydd ju äldre hon blev. Under hennes uppväxt har främst den tyska schäfern legat henne varmt om hjärtat men när hennes då treåriga schäfer blev tvungen att få somna in började hon se sig om efter en annan ras som liknade den tyska schäfern både till utseende och kropp dock med bättre hälsa och fann då Vostotjnoevropejskaja ovtjarka.

Isabella har tillsammans med en grupp av andra VEO ägare bildat Svenska VEO rasklubben och sitter där med i styrelsen, hon är även auktoriserad rallylydnadsskrivare och har tävlat en del med sina VEOs inom olika discipliner.

Isabellas mål med sin uppfödning är att ta fram sunda hundar som motsvarar rasstandarden väl och har den motorn och viljan som krävs för att lyckas med i princip allt som en framtida förare skulle vilja använda hunden till, oavsett om det är till sport, tjänst eller utställning. 

Vidare är Isabellas största drivkraft att hela tiden förbättra rasen, både exteriört men också i den mentala delen trots att rasen i dagsläget håller redan väldigt hög kvalité som man också ser prov på hos de hundar som varit ute och tävlat.


© 2018 SWECHAMPS kennel. Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!